Eller inte ...

Fick ett sms igår som gjorde mig verkligen upprörd ..
Jag skulle lägga ner min avundsjuka o sluta bete mig som 14 år , jag e ju snart 30 år jo tack de vet jag med ..
De som gjorde mig mest förbannad var att jag bad om att kolla aldrig köpa , o vad fan hade de gjort om man kunnat handla 2-3 saker men visst de var absolut fel att fråga .. (Aldrig mera) o sen skrev jag ett sms bättre att göra allt för gullet , o grejen e att hon ser tyvärr inte själv hur läget e, jag e för fan inte avundsjuk men hatar när folk blir utnyttjade som man älskar ..
Men jag ska aldrig bry mig , fråga nått eller be om nått ..:)

Att jag e som 14 o kräver allt än idag , nejdu de får du ta o slänga i soporna .. De kan du fan inte påstå , nu får du öppna ögonen för vem som gör vad o så .. Jag kräver inte ett skit av dig bara din kärlek o den räcker .. Jag kräver inte nånting av nån bara kärlek ..

Jag e inte avundsjuk på nån heller , definitivt inte den du påstår .. Att jag var avundsjuk för du skulle åka dit kan man vara men inte e jag på nån person ..

Dags för dig att vakna upp o se vem som verkligen älskar dig o bryr sig om dig , jag vet en del men dags att du själv inser de ..

Men men nog om de jag kommer inte lägga energi på nånting mer o tjafsa gör de med andra för mig e ingen idé , jag vänder bara ryggen så ni vet :)så e de så ni vill ha så visst :)

Jag älskar dig över allt o du var min förebild men där försvann den ..
Du betyder allt för mig .. Jag älskar dig M <3

Nu återgår jag till att tycka synd om mig...

Jag mår så skit o 2 barn att ta hand om underbart :)

Pössss

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: